skip to Main Content

RIJSCHOOL UTRECHT | RIJ ACADEMIE

Als je een rijles personenauto (categorie B) wilt volgen dan ben je bij Rijacademie Utrecht aan het juiste adres. Rijacademie Utrecht is opgericht in 2009 en in korte tijd bereikte op een goede kwaliteit en hoge slagingspercentage. Bij Rijacademie Utrecht staat de leerling centraal en wij zorgen dat de leerling op een juiste manier leert goed en voornamelijk veilig auto rijden om in het verkeer deel te nemen. De wensen van de leerling wordt serieus genomen en daaraan wordt gewerkt om waar te maken. Rijacademie Utrecht is gevestigd in Utrecht en wordt les gegeven in Utrecht en omgeving.

WERKWIJZE

Bij Rijacademie Utrecht krijg je rijlessen op maat. Bij Rijacademie Utrecht wordt naar je geluisterd en jij wordt serieus genomen. Je krijgt les met behulp van nieuwe ontwikkelde producten om het auto leren rijden gemakkelijk te maken. Daarbij worden diversen lesmaterialen gebruikt zoals ipad.

Bij Rijacademie Utrecht kun jij je vorderingen zien met behulp van leerlingvorderingslijst en je kunt je vordering vergelijken met de gemiddelde leerling met behulp van grafieken. Na de proefles wordt ingeschat aantal lessen die je nodig hebt en wordt er stappenplan gemaakt op je niveau.

Ons doel is, jou zo snel mogelijk en veilig in het verkeer deel laten nemen.

PROEFLES AANVRAAG

CONTACT GEGEVENS

Merwedekade 210bis 3522 JK, Utrecht
Tel: 06 – 41 67 97 65

WAAROM KIEZEN VOOR RIJACADEMIE?

arrow3  Goede kwaliteit, hoge slagingspercentage
arrow  Betaalbare tarieven
arrow3  Betalen in termijnen mogelijk
arrow  Diverse pakket mogelijkheden
arrow  Spoed cursus is mogelijk
arrow3  Je kunt bij ons snel aan de slag
arrow  Gratis en vrijblijvend proefles
arrow  Rijlessen op maat
arrow  Vaste rijinstructeur en vaste lesauto
arrow  Vorderingen van jezelf bijhouden met leerlingvorderingslijst en grafieke

Back To Top