skip to Main Content

TESTIMONIALS

Beste Yavuz,Hartelijk dank voor de

Beste Yavuz,

Hartelijk dank voor de rijlessen. Je duidelijke en ‘to-the-point’ manier van les geven heeft mij snel klaargestoomd voor het behalen van mijn rijbewijs. Je bent een flexibele en geduldige instructeur, en daarbuiten is het rijden in zo’n lekkere auto ook nog eens een plus. Ik zou je zeker aanraden.

Groetjes,

Victor

Beste Yavuz,Ik heb zonet mijn

Beste Yavuz,

Ik heb zonet mijn rijbewijs (in een keer) gehaald na 30 lessen gereden te hebben met jou. Je bent een duidelijke en leuke instructeur die niet bang is om eerlijk te zijn op de juiste momenten. Ik was zelf een beetje nerveus, maar jouw vertrouwen hielp mij om rustig te blijven en veilig te rijden. Aan mensen die ook hun rijbewijs willen halen raad ik Rijacademie dus zeer aan!
Hartstikke bedankt voor de lessen, het ga je goed!

Groetjes,
Timo

Timo Vogel

Van het begin af aan

Van het begin af aan merkte ik al dat Yavuz goed en geduldig les geeft. Het was altijd heel gezellig in de auto, maar hij wist ook wanneer we extra moesten focussen op de weg. Vond vooral goed hoe hij zag waar mijn leer obstakels lagen en wanneer ik het wel of niet door had. De lessen waren hier ook nauwkeurig op afgestemd. Nogmaals heel erg bedankt voor alle lessen!

Erik oosterom

Ik beveel Yavuz ten zeerste

Ik beveel Yavuz ten zeerste aan. Hij is een heel bekwame rij-instructeur. Alle leerlingen die ik Yavuz heb aanbevolen zijn reuze enthousiast over hem. Mocht je dit lezen, kijk niet verder en neem gelijk contact op met Yavuz!

Bahattin

Hallo,Op 31 december 2012 heb

Hallo,

Op 31 december 2012 heb ik mede dankzij Yavuz mijn rijbewijs gehaald.
Ik heb altijd met plezier bij hem gelest.
Ik vond dat hij altijd duidelijk was qua uitleg over zowel de praktijk als de theorie.
Ik heb een leuke ervaring met Yavuz als rijinstructeur gehad !

Groetjes, Kelly.

Dankzij Yavuz heb ik mijn

Dankzij Yavuz heb ik mijn rijbewijs heb weten te behalen. Ik heb de rijlessen met veel plezier gevolgd. Tijdens de lessen heb ik veel geleerd. Er werd goed en duidelijk uitleg gegeven. Bedankt Yavuz!

Roy

Bedankt voor de goede zorgen

Bedankt voor de goede zorgen Yavuz! Ik heb met veel plezier de lessen gevolgd. Ik voel me nu veilig en zeker op de weg omdat ik zoveel geleerd heb!

Godelieve

Ik kan Yavuz niet genoeg

Ik kan Yavuz niet genoeg bedanken. Leuke en eerlijke instructeur en goede lessen! Dankzij hem heb ik zojuist in 1x mijn rijbewijs gehaald. Bedankt!!

Jillis

Rij Academie is zeker een

Rij Academie is zeker een aanrader. Goede lessen voor een lage prijs en een rustige instructeur die nergens van opkijkt. Ik heb met veel plezier bij hem gelest.

Bedankt voor de rijlessen, Yavuz!

Anna

Rij Academie Utrecht is een

Rij Academie Utrecht is een betrouwbare rijschool, waar met veel kennis en aandacht wordt gewerkt. Yavuz is een lieve, geduldige en kundige instructeur die er alles aan doet om zijn leerlingen een veilig gevoel te geven.

Aanrader!

Michael Vultoo

Door de rijlessen van Yavuz

Door de rijlessen van Yavuz heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald! Yavuz is een rustige instructeur die niet snel schrikt en alle tijd neemt voor de uitleg die je nodig hebt, al moet hij je elke les hetzelfde uitleggen!

Dankjewel!

Leerlinge

Beste Yavus,Bedankt voor de goede,

Beste Yavus,

Bedankt voor de goede, duidelijke lessen. Ik heb super veel van je geleerd. Je geeft duidelijk feedback op een rustige manier. Dankzij jou kan ik nu veilig de weg op met voldoende zelfvertrouwen!

Groetjes,

Sahar

Rij Academie is zeker een

Rij Academie is zeker een aanrader! Ik heb met ontzettend veel plezier gereden en in één keer mijn rijexamen gehaald door de lessen van Yavuz. Bedankt!

Gast

Beste Yavuz,Je bent een erg

Beste Yavuz,

Je bent een erg goede rij-instructeur voor me geweeest. Je bent erg rustig, duidelijk en je kunt in meerder talen lesgeven. Je neemt de tijd en geeft genoeg aandacht voor je leerling. De les-auto is ook erg fijn en niet al te groot, dat maakt het rijden nog makkelijker. Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald en daar ben ik Yavuz heel dankbaar voor!
Dit is zeker een aanrader voor iedereen die nog moet beginnen aan zijn rijlessen.
Yavuz hartstikke badankt en nog veel succes met de rijschool.

Cem Günes

Cem Günes

Met veel plezier heb ik

Met veel plezier heb ik rijles gehad van Yavuz en zojuist mijn rijbewijs gehaald! Yavuz is een hele prettige en goede instructeur die mij goed heeft weten voor te bereiden op het rijexamen. Echt een annrader!

Sophia

Met heel veel plezier heb

Met heel veel plezier heb ik mijn rijlessen gehad van Yavuz! Een aanrader voor iedereen ! Yavuz je was een goede steun en gaf me het vertrouwen wat ik nodig had om mijn examen te halen. Bedankt voor alle lessen!

Groetjes

Jennifer

Net geslaagd voor m’n rij

Net geslaagd voor m’n rij examen. Yavuz is een top instructeur: kalm en doelgericht. Hij zorgt dat je zelfstandig leert rijden en legt ingewikkelde verkeerssituaties goed uit. Daarnaast altijd prima om tijdens het rijden mee te praten tijdens het rijden (zolang je je aandacht er maar bij houd). Top rijschool!

Dirk

Met veel plezier en duidelijkheid

Met veel plezier en duidelijkheid les gekregen van Yavuz. Veel geleerd en snel mijn rijbewijs behaald.
Echt een aanrader!!! Uw geld echt waard!
Angsten overwonnen en erg veel inzicht gekregen!
Erg bedankt voor al je lessen en duidelijkheid Yavuz, ik heb er op de weg nog steeds plezier van!!!

Vriendelijke groet,

Manuel.

Manuel

Ik weet bijna niet goed

Ik weet bijna niet goed waar ik moet beginnen, zo enthausiast!
In 1x mijn rij examen gehaald; en dat zeker te danken vaan Yavuz!
Yavuz is rustig, streng en to the point; je weet precies waar je aan toe bent en hij stoomt je helemaal klaar voor je rij examen. Dat is ook te zien aan zijn actie; haal je het niet in een keer? gratis her examen! kijk, dat is een stok achter de deur en je ziet dat hij echt super zijn best doen.
Ik kan me voorstellen dat mensen denken; met zo een spotgoedkope prijs(en veel korting voor studenten!) lever je dan niet in op de kwaliteit? ik zeg je; totaal niet! Ik had al 5 rijscholen afgewezen omdat ze asociaal, onproffesioneel of gewoon slecht les gaven voordat ik bij de rij academie utrecht uitkwam. En ik ben blij dat dat gebeurd is; pas genoegen nemen als iets echt goed is, en ik beloof je dat Yavuz dat echt is!

Anne Berkheij

Heb in 1 keer mijn

Heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald ondanks dat ik al wat jaartjes ouder ben. Besef heel goed dat dit mede te danken is aan Yavuz die ondanks mijn onzekerheid en nervositeit altijd rustig is gebleven en mijn zelfvertrouwen heeft vergroot en in mij geloofde. Ik zou tegen iedereen willen zeggen voor rijlessen neem ze bij Yavuz.

Eugenie

Ik ben zeer enthousiast over

Ik ben zeer enthousiast over rijschool Rijacademie Utrecht. Yavuz kan zich snel aanpassen aan jouw leerstijl en persoonlijkheid. Het is gezellig tijdens de rijlessen, maar vooral ook leerzaam en hij voelt goed aan wanneer ergens extra aandacht aan besteed moet worden. Het inplannen van de rijlessen verloopt zeer flexibel en lessen met dezelfde rijinstructeur schept vertrouwen en een band. Ik heb in één keer mijn rijbewijs gehaald met grote dank aan rijschool Rijacademie Utrecht en in het speciaal aan mijn top instructeur Yavuz! Bedankt!

Christie

Na één keer gezakt te

Na één keer gezakt te zijn voor mijn rijexamen, heb ik er voor gekozen om bij Yavuz bij te scholen. Dit bleek een uitstekende beslissing. In relatief weinig lessen en voor een goede prijs heeft hij mij geholpen om mijn zwakkere punten te identificeren en te verbeteren, en ook mijn inzicht in het verkeer te verbeteren; waar ik eerst op gevoel reed, deed ik dat nu op inzicht en overzicht.
Ik kan geen betere instructeur wensen. Toen ik de tweede keer het examen deed, haalde ik het gewoon, met dank aan Rijacademie Utrecht!

Casper

Ik vind dat Yavuz op

Ik vind dat Yavuz op een duidelijke en geduldige manier lesgeeft en het is leuk dat hij altijd open staat voor een praatje. Leuke rijschool, die je snel aan een rijbewijs kan helpen!

Groet, Thim

Verplicht

What is your full name?
What do you think about us?
Back To Top